Contact en bereikbaarheid

Ons adres is

Weidedreef 92
2727 EM Zoetermeer
(wijk 27: Seghwaert)

We zijn gevestigd in een gewoon woonhuis tezamen met een huisartsenpraktijk. U herkent ons pand aan de bordjes naast de deur. Als u een afspraak met ons heeft kunt u plaatsnemen in de gezamenlijke wachtruimte (deur is open, u hoeft niet aan te bellen), waar wij u op het afgesproken tijdstip komen halen.

De praktijk is bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdag en donderdag tussen 12.00 en 13.00 u.

Telefoonnummer: 06 24779425

.

 

Aanmeldprocedure

U kunt uw kind aanmelden bij onze praktijk tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdag en donderdag tussen 12.00-13.00 u of via email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

U licht kort uw hulpvraag toe en wij maken een eerste inschatting of deze past binnen onze praktijk. Ook zullen we u een indicatie geven van de wachttijd op dat moment.

Wij sturen u hierna per email een aanmeldformulier. Wanneer wij dit ingevuld van u retour hebben ontvangen, beoordelen wij zo snel mogelijk of uw kind inderdaad het best door ons geholpen kan worden of dat hij/zij beter elders terecht kan. U ontvangt van ons bericht of uw kind definitief bij ons op de wachtlijst is geplaatst. Wanneer uw kind aan de beurt is, wordt er met u een eerste afspraak ingepland.