Algemene praktijkinformatie & vergoedingsmogelijkheden

U en uw kind zijn van harte welkom in onze praktijk.

Wij hebben op dit moment geen wachtlijst, u kunt meteen bij ons terecht.

Aanmelden kan via e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

U krijgt na aanmelding van ons aanvullende praktijkinformatie toegestuurd en een aanmeldformulier. Deze kunt u voor onze eerste afspraak doorlezen en invullen.

Vanaf 1 januari 2014 hebben er ingrijpende wijzigingen plaats gevonden in de wetgeving, organisatie en de vergoeding van psychische hulp aan kinderen. Om de kwaliteit van hulpverlening en de autonomie van onze praktijk en cliënten te kunnen blijven waarborgen, hebben wij daarom besloten verder te gaan als particuliere praktijk. Dit betekent dat wij geen contracten meer met zorgverzekeraars hebben.

Hierdoor zijn wij niet verplicht een diagnose te stellen en kunnen (ook) kinderen met lichtere problematiek nog steeds bij ons terecht. Ook bepalen we samen de wijze waarop u en uw kind geholpen wordt en is er sprake van maximale privacy (geen verplichte uitwisseling van gegevens met de zorgverzekeraar).

U ontvangt zelf de rekening voor onze hulpverlening. Achteraf is vaak wel (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk, afhankelijk van uw verzekering.

De kosten zijn:

€ 85,-     per consult (45 minuten gesprek, 15 minuten voorbereiding en verslaglegging)
€ 21,50  voor een telefonisch of e-mailconsult
€ 170,-   voor een dubbelconsult
€ 85,-     uurtarief voor observatie, onderzoek en andere vormen van behandeling

Wij hopen u te ontmoeten en helpen u graag verder op weg!